Olen vihdoinkin päättänyt, että täällä koulussa yritän edes jonkun verran opiskella ja käydä tunneilla. Lukiossa se vaan jäi, en lukenut ollenkaan koskaan kokeisiin, en edes kirjoituksiin. No koska se on näin vaikean oloista ollut, niin tarviihan siihen toisten tsemppausta melkein koko ajan.

Mutta sitten siellä koulussa on tiettyjä henkilöitä joita näkee vain maksimissaan kerran viikossa. Yksi niistä on sellainen johon tutustuin melko alussa, ja ärsyttää hitusen se naureskelu, että "Kyllä se ope mulle viestiä laittoi että kouluun pitäisi jo tulla, mutta aamulla on niin vaikeaa vain herätä". Toivon katkerana ettei tämä kyseinen henkilö pääsisi kaikkia aineita läpi lukuisten poissaolojen vuoksi, saisi edes jotain rangaistusta.

Ja eihän se siinä kaikki. Tätä henkilöä kukaan ei halua enään ryhmäänsä, koska oli aihe mikä tahansa niin osingot pitää jakaa. Okei ei siinä mitään, mutta osa töistä on sellaisia, joissa opettajat seuraavat ryhmätyöskentelyä, ja antaa osan arvosanasta siitä. Ja siinä on se ongelma myös, että jos joku haluaa käydä jo läpi sitä työtä ryhmänsä kesken, niin hänelle ei koskaan se käy (ellei hän ole itse asiaa keksinyt). Siitä syntyy vuosisadan tappelu, ja kostoksi tämän täytyy jättää tulematta pitämään se esitelmä, jättäen muut tyhjänpantiksi. Mutta yhtäasiaa hän ei tajunnut, jos ryhmä on ilkeä hänen nimeään ei esitykseen sitten tule, ja siitä jää iso osa arvosanasta tulematta.

Eli luokalla on yksi jonka vaihtaisin heti jos voisin. Harmi vaan ettei voi. Muista lintsaajoista ei ole huolta, koska heitä näkyy vain kerran kolmeen viikkoon, joten se on kuin he olisivat jotain vierailevia tähtiä.