Näin pitää tuoda se pieni "nörtteys" itsestä takaisin, kun ei sitä ole paljoa ehtinyt tehdä kun koulut alkoivat ja kissa tuli kotiin. Kissa on osoittanut sen jälkeen mieltä kun minun kuukautiset alkoivat, varmaan joku valataistelu-meininki meneillään. Sillon kun väsyttää olen kiva, mutta välillä uhitellaan jos meenen liian paljon lattialle.

Tänään tulee kaveri ylikellottamaan koneen, eikä edes tarvinnut kinuta. Sai houkuteltua paikalle tämän kissan avulla, hänkin kissaihmisiä hitusen ja meinaa omansa hankkia myös. Ylikellotustakin vain sen takia, että haluan yhden vaivaisen pelin toimivan kaatumatta, ei ole kivaa kun lagaa pelit. Itse en osaa kellottaa, en jaksa "vanhana" edes opetella. PHP:n opettelu oli tarpeeksi, vaikka epäilen että kellotus olisi helpompi. Varsinkin kun ei tarvitse paljoa saada, muutosta vain 2,10 -> vähintään 2,40 GHz. Mutta onneksi on apua, jos sitä samalla hieman seurailisi mitä toinen tekee, vahingossahan opin mIRCin käytönkin.

Olen koneitten suhteen utelias kuin kissa. Haluan oppia uutta, kokeilen ominpäin, ja saa rankalalk ädellä rajottaa tekemisiä jo. Kyllä, osaan perus turvallisuuden, en lähde mitätahansa tekemään. Yleensä luen jotain tietoa ennekuin toimin. Mutta tekemällä oppii, ja onneksi aina voi formatoida koneen. Jouduin muutenkin formatoimaan heti uudestaan kun kenkkuili näyttis. Hätäppäissäni forkkasin koneen, ja sitten vasta kokeilin toista porttia, ja niinhän siinä kävi että näyttiksen toinen portti oli paskana. Siitä lähti tie Tampereen verkkokauppaan uutta poimimaan.

Se mitä itsestäni kertoo, odotan kuin kuuta nousevaa että Diablo 3 julkastaan. Olen pelannut Diablo 2 siitä lähtien kun se julkastiin, ja rakastan vieläkin sitä peliä. Siksi on erittäin suuret odotukset kaikilta peleiltä, varsinkin jos joku on verrannut sitä peliä Diabloon. Olen siis pettynyt monta kertaa, Sacred 2 taitaa olla viimeisin pettymys, vaikkakin on ihan mielenkiintoinen peli. Mutta ei Diablon veroinen, ei.

Päivällä kellotukset ja nörtteilemään viimeinen vapaa viikonloppu. Kissakin nukkuu näppäimistöllä ja katsoo välillä murhaavasti, miksi en jo lopeta.