Tämän viikon olen ollut kipeänä. Aluksi luulin että raskaana kun pahoinvointia aamusta iltaan, etenkin heti sen jälkeen kun söi. Mutta tänään helpotti, kuukautiset alkoivat. Mutta kun on huono olo heti kun syö, sai jotenkin hyvän ja yksinkertaisen syyn olla syömättä kunnolla. Päivisin tulee syötyä vain pari jugurttia ja juotua vähän mehua ettei verensokeri hypi silmille.

Entiset syömishäiriöajatukset siis tulevat heti pintaan kun ei syö edes kahteen päivään kunnolla, mutta nyt voi syyttää myös sitä että on syysloma. Koulussa on tullut aina syötyä jo pelkästään siksi että siellä on hyvä ruoka jota ei itse tarvinnut kokata, opiskelijalle se on kuin hieno ravintola, ja ilmainen sellainen. Ja koulussa on kaveri vahtimassa syömisiä. Avokki kun ei tiedä mitään entisistä huonoista päivistä, itseasiassa vain yksi ihminen tietää niistä itseni lisäksi. Muille olen kai vain täydellinen tyttö joka auttaa muita heidän ongelmissaan, eihän hänellä voi olla ongelmia.

Mielelläni laihtuisin, ei ole mukava vaatekaupassa ajateltava, että kun toiset sattuvat edes vilkaisemaan he tottakai ajattelevat että "ompas ruma muija" tai "lihava akka" jne. Itseluotamus ei ole kovin korkealla, kuten varmaan huomaatte. Kouluakin pelkäsin sillä, että saanko edes tälläkertaa kavereita, lukiostahan jäi vain yksi johon pidän yhteyttä, muut joiden kanssa puhui olivat hyvänpäivän tuttuja. Eihän se määrä vaan se laatu, mutta kyllä se silti kirpaisee olla ekan vuoden yksin lukiossa.